Dați click aici pentru a folosi pagina noastră de internet cu mai mult suport pentru accesibilitate, de exemplu cititoare de ecran

Lipsy & Co: Magazinul Lipsy

Lipsy

Cumpărați noua colecție Lipsy la Next. De la imprimeuri moderne la cele mai grozave rochii Lipsy, reîmprospătați-vă garderoba în acest sezon.

Artificial fabulos

Cuibăriți-vă și simțiți-vă fabulos în aceste piese superbe din blană artificială de la Lipsy & Brands. Gândiți-vă la haine texturate și decorațiuni de blană artificială pentru stilul final.

Leopard

Imprimeurile cu animale sunt cea mai mare tendință din acest sezon. Cumpărați colecția leopard de la Lipsy & Brands pentru a da savoare stilului dvs. în acest sezon.

Denim

Lipsy&Brands vă aduc cele mai recente piese din denim într-o gamă largă se mărimi și nuanțe. De la relaxare acasă la o noapte în oraș, îmbrățișează denim șic.

Somn până târziu

Amânați-vă alarma și faceți-vă somnul de frumusețe cu cele mai noi modele de pijamale de la Lipsy&Brands. De la seturi de pijamale la piese separete elegante, timpul de culcare nu a arătat niciodată atât de bine.

Culoarea sezonului

Îmbrățișați cea mai tare nuanță din acest sezon cu cele mai recente piese bordo de la Lipsy & Brands. Descoperiți bluze și rochii pe care trebuie să le aveți, precum și încălțăminte și accesorii pentru a aduce nuanțe roșii garderobei dvs.

Confirmă schimbarea țării

Sigur părășesti această pagină?

Dacă părsești această pagină
vei pierde coşul de cumpărături şi conţinutul său.

Anulare