Dați click aici pentru a folosi site-ul nostru cu mai mult suport pentru accesibilitate, de exemplu cititoare de ecran

Îmbrăcăminte Lipsy

Genți

Găsiți-vă ținuta cu cele mai noi modele ale sezonului! Într-un set de culori diverse, fiți șic fără efort cu adăugiri minimaliste. Găsiți modele de la genți de cumpărături, de umăr, genți tote și poșete plic care vă completează perfect ținuta. Încălțămintea cu decorațiuni aduce puțină strălucire ținutei dvs.

Bijuterii

Bijuterii care vor atrage toate privirile! Vizualizați o gamă care adaugă o notă subtilă ținutei dvs. De la finisaje auriu roz până la modele din argint veritabil, vizualizați colecția de brățări și coliere cu cele mai noi modele. Găsiți modele potrivite atât la birou cât și la cină, precum și pe cele care vă vor însoți seara la petrecere.

Pălării, eșarfe și pelerine

Fiți șic chiar și în cele mai reci zile ale sezonului cu colecția noastră de căciuli, eșarfe și mănuși în stiluri clasice și culori moderne. Eșarfe minunate și fesuri adorabile pentru o ținută elegantă de iarnă. Simte-te confortabil și fii elegant cu jachete și cizme călduroase în zilele petrecute în aer liber.

Cadouri & Papetărie

Cauți idei de cadouri? Descoperă o gamă de cadouri perfecte pentru toate gusturile. De la poșete stilate la papetărie deosebită și jurnale și accesorii utile, există ceva pentru toată lumea. Faceți sezonul cadourilor să fie amuzant cu daruri pentru ea și pentru el frumoase, cu alegeri care sigur îi vor face să zâmbească.

Boohoo

Cuprinzând cele mai noi stiluri și modele de invidiat, colecția de iarnă Boohoo este o adăugire obligatorie pentru garderoba ta. Explorați rochii superbe, salopete super șic, ghete moderne și jachete pentru a-ți completa ținuta.

Boohoo bărbați

Fie că este o ținută relaxată sau una smart casual, găsește-ți stilul în noua noastră ediție Boohoo. Carouri, dungi și modele simple vă așteaptă, indiferent de ocazie. De la alergarea de dimineață până la acele ocazii speciale, găsește de la tricouri simple și șorturi la sacouri, cravate și încălțăminte elegantă

Combină tendințele cu elementele sezonului, făcându-le o adăugire șic la colecția ta. Fii vedetă pe ringul de dans cu modele frumoase de la Lipsy ce includ rochii de lux, bijuterii și accesorii care te vor face să arăți superb din cap până în picioare. Vizualizează colecția noastră de jachete pentru a-ți fi cald atunci când vremea este friguroasă. Blană sintetică, modele cu curea și petrecută.

Confirmă schimbarea țării

Sunteți sigur că doriți să părăsiți acest site web?

Dacă părăsiți acest site web
vei pierde coşul de cumpărături şi conţinutul său.

Anulare