Dați click aici pentru a folosi site-ul nostru cu mai mult suport pentru accesibilitate, de exemplu cititoare de ecran
 

Informații privind retragerea de pe piață și siguranța

Informații privind retragerea de pe piață și siguranța
Corecție începând cu

Apoi revocă oglinda Oakley din cauza unei posibile probleme cu construcția oglinzii care poate prezenta un risc de cădere.


688055 OGLINDA OAKLEY.
Vă rugăm să 'ne contactați' pentru a aranja o rambursare integrală. Dacă ați făcut oricare din aceste articole cadou, vă rugăm să cereți destinatarului să arunce articolul în siguranță. Ne pare rău pentru orice dezamăgire și neplăceri pe care acest lucru le poate provoca.
Next retrage de pe piață cămășile de noapte Lipsy din cauza unei probleme cu materialul care nu îndeplinește standardele noastre stricte de siguranță.

P20-764 - DRAMA QUEEN - CĂMAȘĂ DE NOAPTE DIN JERSEU LIPSY
P20-765 - SLEEP SQUAD NEGRU - CĂMAȘĂ DE NOAPTE DIN JERSEU LIPSY
R56-243 - I WOKE UP LIKE THIS - CĂMAȘĂ DE NOAPTE DIN JERSEU LIPSY

.

Din păcate, a ieșit la iveală că există o problemă cu materialul care nu îndeplinește cerințele de inflamabilitate necesare.

Întrucât cămășile de noapte nu respectă specificațiile noastre stricte, le retragem de pe piață și vă rugăm să 'ne contactați' pentru a aranja o rambursare integrală. Apoi, vă vom cere să aruncați articolul și să nu îl utilizați.

Dacă ați făcut acest articol cadou, vă rugăm să cereți destinatarului să arunce articolul și să nu-l folosească.

Ne pare rău pentru orice dezamăgire și neplăceri pe care acest lucru le poate provoca.
Next retrage de pe piață seturile de fețe de plapumă și de pernă de copii Magical Woodland (332567 - Roz & 215341 - TUrcoaz), din cauza unei potențiale probleme cu ornamentele .

Din păcate, a ieșit la iveală faptul că există o potențială problemă cu ornamentele de pe așternuturi care se desprind, lucru care ar putea deveni un risc de imobilizre pentru copii în timp ce nu sunt supravegheați în timpul utilizării.

Deoarece seturile de fețe de plapumă și fețe de pernă Magical Woodland nu îndeplinesc specificațiile noastre tehnice stricte, am luat măsurile de precauție pentru a le retrage de pe piață și vă cerem să aruncați articolul și să nu îl utilizați.

Vă rugăm să 'ne contactați' pentru a aranja o rambursare integrală. Dacă ați făcut oricare din aceste articole cadou, vă rugăm să cereți destinatarului să arunce articolul în siguranță.

Ne pare rău pentru orice dezamăgire și neplăceri pe care acest lucru le poate provoca.
Confirmă schimbarea țării

Sunteți sigur că doriți să părăsiți acest site web?

Dacă părăsiți acest site web
vei pierde coşul de cumpărături şi conţinutul său.

Anulare

Vizualizate recent

Se încarcă...

Nu există articole vizionate recent pentru afișare. Articolele vor apărea aici după ce le-ați vizionat. Apoi puteți selecta imaginile pentru a revedea articolele.

Ups, ceva nu a mers bine! Vă rugăm reîncercați